1200x576_Video_Screen_PlayButton.jpg.ifoimage.default.1x.medium.jpg

Fotoproducten direct vanuit Fotos bestellen

Dankzij de uitbreiding voor foto's kunt u nu ook direct vanuit de app Foto's fotoboeken en overige fotoproducten van ifolor bestellen. Bovendien kunnen de in een ifolor project gebruikte foto's direct vanuit het project in «Foto's» worden bewerkt. Van uw mooiste fotomomenten worden zo automatisch unieke fotoproducten gemaakt. Met maar enkele muisklikken aangepast, heel eenvoudig rechtstreeks besteld bij ifolor en verbazend snel bij u!

Fotoproducten snel gemaakt

Het nieuwe Fotos en de ifolor Designer voor Mac vormen samen een sterk team. Van uw mooiste fotomomenten maakt u automatisch unieke fotoproducten – en dat met een enkele muisklik.

Alles in één programma

Supereenvoudig: met de ifolor Designer voor Mac en zijn uitbreiding voor Fotos gaan fotobeheer en creativiteit hand-in-hand.

Deze producten kunt u maken

products_high_sierra

Fotoboeken, muurdecoraties, foto's en fotogeschenken – gemaakt vanuit uw mooiste foto's. Unieke ervaringen in een fotoboek vastleggen en grappige, creatieve verrassingen in de vorm van fotogeschenken voor vrienden en familie. Probeer het uit!

fotogeschenken
Wanddecoraties
Fotoboeken
Digitale foto's

Handleiding – fotoproducten direct vanuit Fotos bestellen

macOS actualiseren

Actualiseer uw Mac op macOS High Sierra. Meer informatie hierover vindt u bij Apple zelf.

ifolor Designer installeren / actualiseren

Download gratis de ifolor Designer voor Mac en installeer de designsoftware. Indien u al gebruikmaakt van de ifolor Designer hoeft u het programma alleen maar te openen: de update wordt dan automatisch geïnstalleerd.

Fotos starten

Nu hoeft u alleen nog maar op uw Mac Fotos te openen om bijvoorbeeld van uw herinneringen automatisch fotoproducten te laten maken. Wij laten u hier zien hoe gemakkelijk dat gaat:

Handleiding fotoproducten maken in Fotos
screen_how_to_photos_extension

1. Uitbreiding in Fotos starten

Start de uitbreiding van de ifolor Designer voor Mac direct via de Verkenner van Fotos.

screen_how_to_photos_choose_products

2. Fotos selecteren

Selecteer de gewenste fotos en/of maak uw eigen album.

screen_how_to_photos_choose_products_wall

3. Fotoproducten maken

Van uw fotos worden automatisch fotoproducten gemaakt. De voorstellen kunt u daarna heel eenvoudig aanpassen aan uw eigen ideeën.

Fotos starten

Nu hoeft u alleen nog maar op uw Mac Fotos te openen om bijvoorbeeld van uw herinneringen automatisch fotoproducten te laten maken. Dat gaat heel gemakkelijk en duurt slechts enkele minuten.

Heeft u hulp nodig?

Indien u hulp nodig heeft bij het instellen van de ifolor Designers onder Fotos staat onze klantenservice u met raad en daad terzijde.

Licentieovereenkomst voor Eindgebruikers

Lees deze Licentieovereenkomst voor Eindgebruikers zorgvuldig door voordat u gebruikmaakt van onze software.